"Atingerea" - Bogdan Ispas

 Titlu: “Atingerea”

 Autor: Bogdan Ispas

 Număr de pagini: 381

 Rating: 4/5❄️



“Bogdan ispas, născut la data de 26 mai 1988, este absolvent al Facultății de Științe eEconomice din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, cu specializarea Merceologie și Managementul calității. În anul 2012 finalizează și masterul în cadrul aceleiași facultăți, specializarea Administrarea și Finanțarea proiectelor de dezvoltare. La vârsta de 14 ani citește primul roman fantasy, romani care deschide apetitul pentru literatura de gen. În timp, descoperă că există și alte genuri literare care răspund cu succes nevoii sale de cititor. Printre autorii preferați se numără: Dan Brown, Jeffery Deaver, J.K. Rowling. Romanul de debut “Atingerea”, care este și primul volum al seriei “Fiicele lunii”, a fost publicat în anul 2015 în cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus.”

“O lume stăpânită de Umbre și Iele ce sălășluiesc pe aproape, de creaturi care îți prevestesc destinul...”

                     “Al tău și al lumii”

“Atingerea” este primul volum al seriei “Fiicele luni”, o serie ce a avut un început promițător pentru mine, iubind și trăind intensificare emoțiilor până la ultima pagină. 

“Atingerea” a fost pentru mine o adevărată aventură, o poveste atât de uimitoare și, într-un anume fel, o istorisire a magiei. Am savurat fiecare pagină deoarece descrierile sunt numeroase, însă sunt extrem de bine conturate și ajută cititorul să vizualizeze lumea pe care autorul a creat-o, formând astfel un univers complet. 

Acțiunea a fost prezentă, însă o acțiune mai diferită, ce se reprezenta prin întregul format, expunând greutățile vieții prin care personajele au trecut. Ana este personajul principal, ce a avut o viața nu tocmai perfectă, și ce încearcă să se redreseze, ajungă astfel să lucreze într-un loc neașteptat, într-un loc de poveste, un conac împrejmuit de mister, unde o poveste fantastică, neobișnuită și impresionantă se va desfășura.

Personajele sunt destul de multe, fiecare având un rol important în poveste, astfel încât și magia să se integreze treptat, iar legendele vechi, neînsemnate, încep să fie dezgropate, iar liniștea oamenilor să se risipească treptat. 

Așteptările mele au fost depășite, simțind pe parcursul lecturii cum dinamica crește, fiind martor la dezvoltarea personajelor și la consecințele deciziilor luate de acestea.

Fiind primul volum al seriei, destul de multe lucruri s-au întâmplat, astfel aștept cu nerăbdare începerea celui de-al doilea volum, curios fiind de emoția pe care cu siguranță o să o am. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Călătorie pe Volta, Planeta Becurilor- Iulian Comănescu

“Cercul de foc” - Liviu Todose